2022. május 27., péntek

Infrasugárzó szett 1 főre - Jelenlegi ára: 238 590 Ft

Infrasugárzók beépítése 1 fő részére:   Kész finnszaunájába beépíthet infrasugárzó(ka)t is egy vagy két fő részére. Ezzel Önnek máris egy 2az1-ben szaunája lesz. Sőt, ha a finn szaunakályha helyett bio gőzős szauna kályhát választ ? ahogy fentebb is írjuk ? akkor rögtön mindhárom lehetséges szaunatípus egyesül egyetlen kabinban: finnszauna & bio gőzös szauna & infraszauna.
Minden beltéri kész szauna modellünk gond nélkül felszerelhető infrasugárzóval. Ha Ön rendelkezik némi kézügyességgel és minimális barkács tapasztalattal, akkor az infrasugárzók beépítését ugyanúgy meg tudja valósítani mint a szaunakabin felépítését. A beépítési útmutató  alapján ki kell vágni az infrasugárzó házának a helyét, behelyezni, majd felrakni az infra háttámlát, végül installálni az infraszabályozó kapcsolót.
Egy infrasugárzós ülőhelyre kb 65-70 cm-t kell számolni, vagyis ha 2 főre szeretne infrasugárzót beépíteni, akkor a szaunamodellnek minimum 150 cm szélesnek kell lennie.
Az infrasugárzóknak hátulról szellőzniük kell, ami beltéri kabinok esetében nem gond, hiszen amúgy is teljesen ki kell vágni az infrasugárzó házának a helyét (azon az oldalon természetesen ahol a kabin a falnál áll). Így a kabin ugyan nyitott lesz hátulról, de ez nem fog látszani, hiszen az infrasugárzó belül egy síkban van a szauna fallal.
Kültéri szauna esetében nem vágható át teljesen a komplett szaunafal hiszen akkor az infrasugárzók szabadon lennének és ki lennének téve az időjárásnak. Kültériek esetében azt javasoljuk, hogy építsük be az infrasugárzót kis fakeretbe és azt rögzítsük a szauna falára.
Hordószaunák esetébe nem javasoljuk infrasugárzó beépítését pontosan az ívelt forma miatt.
Az infrasugárzók ki- és bekapcsolásához valamint az  intenzitásuk beállításához  infraszabályozó kapcsolót ajánlunk. Ezt a legkönnyebb beépíteni és az infravezérlésekkel ellentétben ennek a legkedvezőbb az ára. Egyszerű és nagyszerű. Sőt, mivel pont az infrasugárzó mellé javasolt a beépítése, fel sem kell állni, ha állítani szeretnénk az infrasugárzó erősségén.  
Infrasugárzó szett 1 főre:
1 db INFRAROTMED infrasugárzó 350w
1 db infraszabályozó kapcsoló
1 db HALU ergonómikus infra háttámla


Jelenlegi ára: 238 590 Ft
Az aukció vége: 2022-05-28 04:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése