2021. december 15., szerda

Taxi trilógia Díszdoboz (feknivel - 3 DVD) - Ritkaság! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Jó állapotban lévő használt DVD - Joglejárt ritkaság!
A lemezek pár helyen karcosak, de ezek a lejátszást nem befolyásolják
(mindegyiket tetszteltem DVDFab-bal, ami akadás nélkül beolvasta azokat)
A doboz és a fekni állapotáról lásd a mellékelt képeket - igyekeztem minden hibát lefotózni.
Hang (borító alapján): magyar (DTS és 5. 1), francia
Felirat (borító alapján):  magyar, francia
Taxi trilógia Díszdoboz (feknivel - 3 DVD)
(Taxi 1-3. )
Rendező:  több
Szereplők:  Samy Naceri, Frédéric Diefenthal
Taxi:
Daniel, aki korábban pizzás fiú volt, most a taxi-iparban tapos. Ha azt mondjuk, hogy ez a srác sebességmániás, megközelítőleg sem írtuk le a valóságot. Járgánya a plafonig fel van turbózva, úgyhogy ha rendesen rálép a jobb szélső pedálra, nincs az a rendőrségi radar, amelyik befogná. A balszerencse mégis rátalál Danielre - Emilien, a zsaru képében - akit éppen nyolcadszor húztak meg autóvezetésből. Daniel, ha meg akarja tartani kocsiját, kénytelen elfogadni a zsaru ajánlatát: segítsen neki elkapni azokat a német bankrablókat, akik sorra ürítik ki a város széfjeit, majd szuperjárgányaikon mindig elszelelnek.
Összeáll hát a díszes társaság. Beszáll a buliba Camille, Emilien anyja, Lilly, Daniel barátnője, meg egy csomó pizzás fiú, akik gyalog, robogókon, de főleg kocsikkal száguldozva mind a pofátlan germánok után vetik magukat. Helyt tudnak-e állni ott, ahol a rendőrség befuccsolt? Emilien elnyerheti-e Petra, a főfelügyelő lányának szerelmét, akibe fülig bele van zúgva? Visszakapja-e Daniel a jogsiját, hogy beteljesüljön álma, azaz végre egy "igazi" kocsit vezethessen?
Taxi 2.:
Émilien (Frédéric Diefenthal), a kétballábas rendőr végre megszerzi a jogosítványt, Daniel (Samy Naceri), a turbómeghajtású taxis pedig szép barátnőjével randizik. Ám az események elszabadulnak, amikor a városba látogat a japán védelmi miniszter, akit elrabol négy rejtélyes nindzsa. A miniszternek nyoma sincs, ahol pedig a rendőrség tehetetlen, csupán egy megoldás van: a taxis, aki utálja a zsarukat, de barátjáért a gázba tapos, frontálisan megütközik a nindzsákkal, és megmenti a franciák becsületét. Hamarosan fékezhetetlen banditák és csúcsra pörgő ellenfeleik üldözik egymást Marseille kanyargó sikátoraiban.
Taxi 3.:
Marseille-ben sosem lesz nyugalom, amíg Daniel (Sam Naceri) a taxijával el nem költözik. Gibert felügyelő (Bernard Farcy) és lelkes, de mindenre alkalmatlan csapata próbálja fenntartani a rendet. Újabb fegyveres banda tartja rettegésben a napfény városát. Émilien (Frédéric Diefenthal) a barátjához fordul segítségért, aki újból beletapos a gázba. Dübörög a motor, horpad a karosszéria, és ő kétszázhúszas tempót diktálva csap szét a görkoris rossz fiúk között.
Extrák: -
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-16 10:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése