2021. június 26., szombat

Stuart Woods: A filmgyártó - Jelenlegi ára: 380 Ft

Michaele Vincente Callabrese a New York-i maffia kemény öklű és szívű pénzbeszedője, egyben álmodozó romantikus, aki minden szabadidejét moziban tölti, és a New York-i Egyetem filmszakának hallgatójaként arról álmodozik, hogy egyszer neves producer lesz.
Egy, a főfoglalkozásában bekövetkezett „ baleset”, amelyből csak a maffiafőnök megölése árán tud kikeveredni, pénzhez juttatja, s ez megadja neki a lehetőséget álmai valóra váltásához. Hogy ez sikerüljön, Michaele Vincente Callabrese megszűnik létezni, s színre lép a tehetséges Michael Vincent, aki első, sikeres filmjével elnyeri Holywood egyik urának jóindulatát és támogatását.
Ettől kezdve nincs megállás, Vincent-Callabrese megállíthatatlanul, gátlást, barátságot és tisztességet nem ismerve tör előre, s kétségtelen tehetségének köszönhetően Oscar-díjas producerré válik. Hogy diadalútját tönkretett életek, sőt itt-ott holttestek szegélyezik, az egy csöppet sem zavarja, nem ébreszt benne lelkiismeret furdalást.
A csak részben meghaladott, egy baráti kapcsolat formájában tovább élő gengsztermúlt azonban nem ereszti, sikerei csúcsán, amikor már azt hiszi, hogy mindenkin győzedelmeskedett, utánanyúl, s az elkerülhetetlen bukás ugyanolyan gyorsan következik be, amilyen üstökösszerűen ívelt fölfelé korábban a mesésnek látszó karrier.
Könyv: Stuart Woods: A filmgyártó
Kiadó: I. P. C.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 400
ISBN: 9636352488
Fordította: Fazekas László
A fotók szerinti újszerű, hibátlan példány.


Jelenlegi ára: 380 Ft
Az aukció vége: 2021-06-26 23:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése