2021. március 30., kedd

A rubinkő meséi - Benkő Andrea - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

A rubinkő meséi - Benkő Andrea
Meseregény Dusik Móni művészi igényességgel kidolgozott illusztrációival.
A tündérmese és népmese hagyományait követő és a magyar nyelv szépségét őrző meseregény. A mesék fordulatosak, izgalmasak, gazdag képi tartalmúak és szókincsűek, szimbolikus szinten megjelenítik a különböző érzelmi és lelki folyamatokat, problémákat és megoldásokat.
Két kötetes mű első része, mely önállóan is megállja a helyét.
? Fontosnak tartom a gyermeki látásmód és érzésvilág megőrzését, ami hitem szerint jól megfér a felnőttséggel. A meséket nem pszichológusként írom, de meséim a lelkemből táplálkoznak, akárcsak gyógyító tevékenységem. Szeretnék - felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt - hasznos és tartalmas szórakozást nyújtani, mely egyúttal a lelki fejlődést, útkeresést is segíti.?
A szerző ? pszichológus, pszichoanalitikus pszichoterapeuta, a gyermeki lélek jó ismerője.
Rövid ismertető:
A Rubin király látja ezeket a meséket titokzatos rubinkövében, melyet kincseskamrája rejt, és melyhez nap mint nap lebotorkál. Szomorúságát
próbálja meg enyhíteni a mesék látásával, bár nem tudja, miért is olyan szomorú.
A király a Rubin szigeten él, felesége meghalt, két szép gyermeke (fia és kislánya) pedig eltűnt a szigetről. Ám a király minderre nem emlékszik. Ideig-óráig sikerül megnyugodnia, azonban a mesék hatására, a kötet végére rájön, hogy gyermekei nagy veszélyben vannak, és megérik benne az elhatározás, hogy a keresésükre induljon.
Az előkészületben lévő második kötet a gyermekek bolyongásának és hazatérésének a története.
A meseregény, tartalmi és stílusbeli sajátosságai révén elsősorban a 6-8 éves korosztályhoz szól talán leginkább. Fordulatos cselekménye leköti a gyermekek érdeklődését, fejleszti fantáziavilágukat. Gazdag szókincse, szép stílusa folytán a magyar nyelvi és irodalmi készségek fejlesztésében hasznos eszköz lehet, és jó segédeszközt jelenthet az iskolai oktatáshoz.
Illusztrátorok: Dusik Móni
Kiadó: Tanterra Kft.
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Mester Nyomda Kft.
ISBN: 9789630804370
Kötés típusa:: fűzött kemény papír
Terjedelem: 200
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**108140305**)]

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 16:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése