2021. február 2., kedd

Új 3 db LIDL szakácskönyv 2018 Segít a séf, 2019 Megint segít a séf, 2020 Még mindig segít a séf - Jelenlegi ára: 7 490

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- gyártói garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új 3 db szakácskönyv, gyári fóliás csomagolásban.
A csomag a 2018 és 2020 között megjelent LIDL szakácskönyv sorozat 3 utolsó kötetét tartalmazza egyben:
- Segít a séf (2018)
- Megint segít a séf (2019)
- Még mindig segít a séf (2020)
Általános jellemzők:
- Kötetenként közel 300 oldalas, keményfedelű, ígényes kötésű szakácskönyv
- Méret: 250 x 200 x 30 mm / db
- Nagyméretű, színes fényképekkel illusztrált receptek
- Köteteként átlagosan 80 inspiráló recept LIDLalapanyagokkal
- Modern és egészséges, ízletes ételek receptjei
- Mindenki számára elérhető, kedvező áron összeállítható menük
A 2018-as "Segít a séf" kiadás jellemzői:
Széll Tamás, a Lidl séfje nem csupán egy gasztronómiai utazásra invitálja az olvasót, hanem extra fűszerként öt különleges sztárvendéggel igazi élménnyé varázsolja a főzést. A több, mint 70 receptet tartalmazó, öt fejezetből álló gyűjtemény olyan közismert és közkedvelt szereplők együttműködésével valósult meg, mint Szabó Győző, Viszkok Fruzsi, Winkler Róbert, Király Viktor és Szandi. A Lidl séfjének segítő kezei irányításával, együtt készítették el kedvenc receptjeiket és meséltek a főzéssel kapcsolatos élményeikről. Mindannyian a könyv egy-egy fejezetében három-három szabadon választott recept kapcsán mutatják meg főzőtudományukat Tamás segítségével: Győző a húsfélékkel, Fruzsi a tejtermékekkel kapcsolatban tesz szert még több tudásra. Róbert a zöldségek-gyümölcsök területére, Viktor a desszertek világába, míg Szandi a különleges alkalmakra készítendő ételek titkaiba kap betekintést a Lidl séfjének támogatásával.
A jól megszokott struktúra mentén mégis egy teljesen új és modern irányvonalat képvisel az idei szakácskönyv, a recepteken túl három fontos kiegészítő információt kap az olvasó: technikai tippek, dietetikai tanácsok és borajánlóval egészült ki a könyv.
A receptek mellett feltüntetésre került az adott étel pontos tápanyag- és kalóriatartalma is, így a diétát követők is könnyen eligazodhatnak az ételek pontos energia-, szénhidrát-, zsír- és fehérjetartalmáról az egészség megőrzése érdekében. Majd Herczeg Ágnes, borszakértő minden fejezet végén az adott fejezetre vonatkozóan összeállított egy borajánlót, amelyek tökéletesen passzolnak a receptekhez. Ezen felül piktogramok jelzik a cukor-, laktóz- és gluténmentes valamint vegetáriánus ételeket.
- 300 oldalas
- Méret: 250 x 200 x 30 mm
- Nagyméretű, színes fényképekkel illusztrált receptek
- 70 inspiráló recept Lidl alapanyagokkal
- Közreműködnek: Szabó Győző, Viszkok Fruzsi, Winkler Róbert, Király Viktor és Szandi
- Technikai tippek, dietetikai tanácsok és borajánló is található a szakácskönyvben
A 2019-es "Megint segít a séf" szakácskönyv jellemzői:
A Lidl Magyarország sikeres szakácskönyvsorozatának legfrissebb, ötödik kötete Megint segít a séf címmel. A sorozat legújabb szakácskönyvében Széll Tamás sztárvendégei közreműködésével az ételkészítésnek azt az oldalát mutatja meg, ahol a tapasztalat és az állandó újítás lehetősége ötvöződik.
Az 5. kiadásban a fogyasztói trendeket, vásárlói igényeket követve a korábbiaknál nagyobb teret szenteltek a vegán és vegetáriánus, a mentes, valamint a gyorsan elkészíthető fogásoknak. A könyvvel szeretnék minél több, hozzájuk betérő vásárló figyelmét felhívni a hazai gasztronómia hihetetlen sokszínű világára, ízletes ételeire, amelyeket odahaza bárki kedvére kipróbálhat. Ebben az évben 70 receptet válogattak be a hat fejezetre osztott szakácskönyvben, és törekedtek a lehető legszélesebb kínálat megjelenítésére.
Megszületésében, az előző évekhez hasonlóan, most is a vállalat partnere volt Széll Tamás, aki a Lidl áruházakban kapható friss és változatos alapanyagok felhasználásával készítette el a különféle fogásokat. Az idei szakácskönyvön a Lidl séfje hét közismert emberrel dolgozott együtt, akik egy - egy fejezetet vállalva viszik kulináris kalandozásra a leendő olvasókat. Puskás Péter a vegán, illetve a vegetáriánus ételekről szóló Hús nélkül című fejezetet jegyzi. A kisgyermeket nevelő Kiss Ramóna és Lékai Máté a villámgyorsan elkészíthető falatoknak szánt fejezetet, Mint a villám címmel állították össze. A glutén-és laktózmentes recepteket Kiss Virág szedte számba a Csak a mentes fejezetben, míg Anger Zsolt a húsos ételekből ad ízelítőt a személyes kedvencein keresztül az Állati jó részben. Az újragondolt tradicionális fogásokat Gundel Takács Gábor tálalja a Hagyomány újratöltve című fejezetben. Végül, de nem utolsó sorban a Csobot Adél által jegyzett Ünnepek? Tálalva! összeállításban a karácsonyi, a szilveszteri és a farsangi finomságokról kaphat az olvasó étvágyébresztő áttekintést. A recepteken túl a sztárszerzők személyes történeteit is meg lehet ismerni a könyvből, amelyeket ők osztottak meg az ételek kapcsán a Lidl séfjével a közös sütés-főzés során.
A kötet szerkesztői a recepteket számtalan kiegészítő információval látták el, kezdve attól, hogy hány főre szólnak, illetve mennyi időt igényel az elkészítésük, egészen addig, hogy milyen kategóriába tartozik az adott fogás. Így a könyv olvasói könnyebben eligazodhatnak, hogy az ételek közül melyik tartozik a cukor-, laktóz- és gluténmentes valamint a vegetáriánus kategóriába. Minden fejezet végén megtalálható egy alapanyag oldal is, ahol az adott fejezetre jellemző alapanyagokról dietetikus útmutató is található. Továbbá a fejezetek végén Herczeg Ágnes borszakértő hívja fel a figyelmet ajánlójában azokra a borokra, amelyek tökéletesen passzolnak a receptekhez.
A 2020-as "Még mindig segít a séf" című szakácskönyv jellemzői:
Még mindig segít a séf címmel megjelent a Lidl Magyarország sikeres szakácskönyvsorozatának legfrissebb, hatodik kötete. A legújabb szakácskönyv minden helyzetre tartogat inspirációt megmutatva azt, hogyan válhat az otthonfőzés valódi örömmé.
Ebben az évben már a hatodik kötet lát napvilágot a Lidl konyha bemutatja: Még mindig segít a séf! címmel, melyben Széll Tamás, a Lidl séfje receptjei között olyan, az újdonság erejével ható fogásokat találhatunk, amelyek a mindennapi repertoár részéve válhatnak, és olyan fortélyokat is elsajátíthatunk, melyekkel elkápráztathatjuk családunkat, barátainkat.
 „ Szeretnénk minél több, hozzánk betérő vásárlót elkalauzolni a konyhai fortélyok világában és segítséget nyújtani számukra az otthoni ételkészítésben. A szakácskönyvben található közel hetven recept és séftipp nagyszerűsége abban rejlik, hogy az élet minden helyzetére ajánl egy-egy jól bevált finomságot, miközben megmutatjuk azt is, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet az alapanyagokból. ” – hangsúlyozta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.
A 2020-as kötet megszületésében az előző évekhez hasonlóan, most is Széll Tamás működött közre, aki a Lidl áruházakban kapható alapanyagok felhasználásával készítette el a különféle fogásokat. Az idei év újdonsága a „ Séftippek” című fejezet, ahol a Lidl séfje olyan konyhatechnológiai tippeket oszt meg, melyek segítségével megtudhatjuk, hogyan kell bánni egy-egy akár nem hétköznapi alapanyaggal, mit és hogyan lehet elkészíteni belőle. Tamást hét hazai, közismert ember kísérte el felfedezőútján, akik a recepteken túl mesélnek magukról, élményeikről, melyeket ők osztottak meg a közös sütés-főzés során.
Szucsánszki Zita a Ferencváros és a magyar válogatott kézilabdázója számtalan friss és üde zöldség, ízletes gyümölcsök kavalkádjában a „ Frissesség mindenek felett” című fejezetet jegyzi. A hatszoros óceánátkelő magyar hajós Rakonczay Gábor a hús-, glutén- és laktózmentes, valamint vegán ételeknek szánt fejezetet „ Mentes, de teljes” címmel állította össze. Az ország egyik legnézettebb reggeli tévéműsorának műsorvezetője Mádai Vivien a friss idényzöldségek és a halak birodalmába kalauzolja el az olvasót a „ Csak lazán! ” fejezetben, míg a rap/hiphopot képviselő „ Kannibálok” azaz az Animal Cannibals a húsos ételekből adnak ízelítőt az „ Együtt sülve-főve” részben.
Az ország egyik legnépszerűbb énekes-dalszerzője Caramel, akinek pályája egy tehetségkutatós győzelemmel indult, a hagyományos recepteket ötvözi egy kis innovációval az „ Emlékek a tányéron” című fejezetben. Végül, de nem utolsó sorban Varga Izabella méltán híres színésznő az „ Egy asztalnál mindenki” összeállításban a családi kincsestárból hozott a gyerekkort és az örökséget, az ünnepeket és a hagyományokat felidéző recepteket.
Ahogy az elmúlt évek alatt a kötet szerkesztői a recepteket most is számtalan kiegészítő információval látták el, kezdve attól, hogy hány főre szólnak, illetve mennyi időt igényel az elkészítésük, egészen az adott fogás „ mentességéig”.   Továbbá minden fejezetben megtalálható egy borajánló Herczeg Ágnestől, valamint egy dietetikus útmutató is Galló Nórától, amelyek jó támpontokat adnak és megkönnyítik a tájékozódást.
______________________________________________________________________________________________________________________
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható

Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2021-02-02 10:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése