2020. november 1., vasárnap

A cukrászat magasiskolája - 100 séfrecept lépésről lépésre - Jelenlegi ára: 13 410 Ft

A cukrászat magasiskolája - 100 séfrecept lépésről lépésre
Raktári elérhetőség
Várható szállítás: 2-4 munkanap
Adatlap
ISBN: 9786155724893
Kiadó: Geopen Könyvkiadó
Kiadás ideje: 2019
Oldalszám: 511
Súly (g): 2630
Borító: Cérnafűzött keménytáblás
Nyelv: magyar
Fordító: Király Katalin
Sorozat:
Bolti ár: 14 900 Ft
Vatera ár (-10%): 13 410 Ft
LeírásA Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével
A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:
- a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron),
- a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffin mangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra),
- az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával).
A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.
Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.
A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrászséffé váljanak.
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a konyhaművészet és vendéglátás-menedzsment legfőbb, világszerte elterjedt hálózata. A konyhaművészeti képzések palettáján mind a szakmabeliek, mind a lelkes amatőrök megtalálják a számukra megfelelőt. Az oktató konyhaséfek valamennyien nagy nemzeti és nemzetközi versenyek díjnyertes résztvevői, akiknek szívügye, hogy másokkal is megosszák a hivatásuk iránt érzett szenvedélyt, és átadják tudásukat a világ minden tájáról érkező hallgatóknak.

Jelenlegi ára: 13 410 Ft
Az aukció vége: 2020-11-01 12:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése