2020. szeptember 26., szombat

Blaupunkt BP 2.1 FHD autós menetrögzítő kamera, fedélzeti kamera - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Eladó a képeken látható Blaupunkt autós menetrögzítő kamera.
Körülbelül fél éve vásároltam, magasabb kategóriára váltás miatt válok meg tőle.
Felbontás után 2-3 alkalommal használtam, minden tartozéka megvan. A kijelzőn még rajta van a védőfólia.
Termékleírás
Blaupunkt DVR BP 2. 1 FHD kamera az autóba Full HD felvétellel, széles felvételi szöggel, beépített G-szenzor,  2 "LCD és két rögzítéssel az ablakra – az egyik tapadókorong a másik pedig ragadós rögzítés.
A BP 2. 1 FHD azon felhasználók számára készült, akik kiváló képminőséget keresnek elérhető áron. Egy kompakt készülékről van szó, ami az autó szélvédőjéhez tapadókoronggal rögzíthető. A felvételt microSD kártyára rögzíti FullHD vagy HD felbontásban magas képminőséggel.
A 120° -os széleslátószögű objektív részletes videofelvételt készít 1080P / 720P / 480P felbontásban. A felvevő beépített mikrofonnal és hangszóróval is el van látva, ami lehetővé teszi a színes 2. 0" átmérőjű TFT kijelző a felvételek visszanézését. A maximálisan 32 GB kapacitású memóriakártyára hurok felvétel készíthető 30 másodperc, 1 perc vagy 2 perc hosszúságban. A memóriakártya legalább class10-es vagy nagyobb legyen.
A beépített gyorsulásmérő (G-Sensor) megelőzi a balesetkor készült felvételek felülírását és törlését akkor is, ha azok hossza meghaladja a fent említett limitet. Bármely rögzített videó vagy kép megjelölhető a felvétel készítési idejét és a dátumot mutató információkkal.
A felhasználó dönti el mikor indul el a rögzítés: a motor beindításánál – amikor bekapcsol az akkumulátor, mozgás érzékelésekor, esetleg a megfelelő gomb manuális megnyomásakor. Ebből kifolyólag a felvétel a motor leállásakor, megálláskor vagy a gomb megnyomásakor áll le. A készülékhez járó töltő nagyon hosszú, 3, 5 méteres, kábellel van ellátva, ami megkönnyíti a használatát nagyobb járművekben is, viszont diszkréten is felszerelhető.  A szett két rögzítést tartalmaz: standard tapadókorong és kompakt rögzítő 3M ragasztóval.
Jellemzők:
Kompakt design
Plug and Play-könnyű beállításához
Színes kijelző 2. 0 "
Nagyon széles látószög 120 °
Full HD 1080 P
Hurok felvétel (30s/1m/2m)
G-szenzor
Beépített mikrofon és hangszóró
Mozgásérzékelés
Külső memória: Micro SDHC kártya akár 32 GB-ig (nem tartozék)
Méretek és súly
64× 65× 28 mm
50 g
A csomagolás tartalma
kamera
2 tartó – tapadókoronggal és 3M ragasztóval
autós töltő
USB kábel
Felhasználói kézikönyv


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-27 06:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése