2020. július 2., csütörtök

Piatnik Rummikub Disney Junior társasjáték - oktató, fejlesztő - ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 999 Ft


Aukciómon Tied lehet a képeken latható Disney Rummikub társasjáték.
A Rummikub Disney Junior társasjátékkal a gyerekek játszva ismerhetik meg a számok alakját, a kisebb és nagyobb betűk fogalmát, továbbá azt is, hogyan alakíthatnak ki számsorozatokat és csoportokat
A Rummikub Junior Disney társasjátékkal különböző nehézségi szintek segítségével a gyerekek fokozatosan ismerik meg a számok világát. Játszva ismerkedhetnek meg a számokkal és azok sorba rendezésével, a színekkel és azok csoportosításával. A játék fejleszti a gyermekek logikai és színfelismerő készségét. Ez a játék felhőtlen szórakozást nyújt a család minden tagjának. A lapkákat és a lapkatartókat a Disney mesékből jól ismert karakterek díszitik.
Fejleszti a logikát és probléma megoldó képességet.
A kártyákon méltán híres Disney figurák szerepelnek.
Gyermekünk szórakozva tanulhat.
A Rummikub Disney Junior ideális segítséget nyújt azoknak a gyerekeknek is, akik még csak most ismerkednek 1-től 10-ig a számokkal, ugyanis a gyermek tudásához mérten 3 különböző nehéségi szint közül választhatunk.
A játék során a gyerekek megtanulnak azonos színű, ám eltérő számokból sorozatot alkotni, vagy eltérő színből azonos számokból sort kirakni, amely a klasszikus römi játékból már ismerős lehet.
A Rummikub Disney Junior társasjátékot 2– 4 fő játszhatja egyszerre.
4 éves kortól mindenkinek remek szórakozás.
Bármi kérdésed van, írj nyugodtan.


Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2020-07-03 09:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése