2019. július 7., vasárnap

M&S Autograph marsala szín valódi bőr elegáns táska, szénfekete díszítéssel - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

M&S Autograph marsala szín valódi bőr, elegáns táska szénfekete díszítéssel
Finom tapintású, jótartású valódi bőrből készült táska. Szépsége a két különlegesen szép szín és a letisztult, egyszerű vonalvezetésű, elegáns fazon tökéletes harmóniájában rejlik. Marsala... izgalmas barnásvöröses árnyalat... burgundi barnával... a 2015-ös év színe. Szénfekete... mélyfekete... titokzatos éjfekete. A táskán levő fémdíszítések krómarany színűek (nem sárga és nem is fehér..., inkább a kettő közötti átmenet). Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a finom, márkás eleganciát. Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájuk is különleges, épp úgy, mint az egyéniségük.
Keveset használt,   kitűnő állapotú, szemet gyönyörködtető darab. Egyedül az alján látszik két halványabb folt, mintha a festék ott picit világosabb lenne, de gyakorlatilag jelentéktelennek mondanám.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, egyterű belsejének az egyik felében egy cipzáros irattartó rekesz, a másikban pedig két, bőrrel szegélyezett nyitott zseb is kialakításra került (az egyik telefontartó).
A bélése kristályfekete erős, selyemfényű textil Autograph márkanév-feliratokkal. A táska cipzárral záródik.
Magassága:           23 cm.
Szélessége:            33 cm.
Mélysége:              15 cm.
Fülének hossza:    40 cm (kézi táska).


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2019-07-27 19:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése