2018. július 16., hétfő

Sony Sybershot digitáliis fényképező eladó! - Jelenlegi ára: 18 990 Ft

Eladó a képeken látható Sony digitális fényképező!
Soha sem volt még használva a kipróbáláson kívül! Tökéletesen jól működik és szép képeket csinál. Sajnos a doboza nincs meg, de minden egyes tartozéka megvan! A fényképezőhöz jár egy ruha tok is.
Tulajdonságok:
Digitális zoom: 8 x
Valós pixelszám: 12, 4 millió
Teljes pixelszám: 12, 1 millió
Zoomtartomány min: 28 mm
Zoomtartomány max.: 112 mm
Optikai zoom: 4 x
Makró: Igen
Rekeszválasztó: Nincs
Objektív rögzítése: Fix
Manuális fókusz: Nem
Zársebesség max.: 1 mp
Zársebesség min.: 1/2000 mp
LCD méret: 2, 7 "
Kép stabilizátor: Igen
Belső memória: 6 MB
Memóriakártya típus: SD, SDHC, Memory Stick PRO Duo
Érzékelő: Super HAD CCD
Beépített vaku: Igen
Külső vaku illesztő: Nem
Fehéregyensúly beállítás: Manuális és Automatikus
Csatlakozó: USB, AV
Automata időzítő: Igen
Sorozatfelvétel: Van
Video rögzítés: Igen
Távkioldó: Nincs
Állványmenet: Nem
Tartozék: USB kábel, Akkumulátor, Hordszíj, Akkumulátor töltő, Telepítő lemez
Méret: 95 x 55 x 19 mm
Súly: 121 g
Leírás:  
Karcsú és könnyű készülék, intelligens és egyszerűen használható funkciókkal 
12, 1 megapixel, 4x optikai zoom, 6, 7 cm-es LCD, mosolyfelismerés 
Rendkívül nagy felbontású képfeldolgozás 
Szebbnél szebb színek 
Készítsen mosolygó portréfelvételeket 
Vékony,  színes kivitel és nagyszerű képminőség 
Gyönyörű kialakítású, kis súlyú és könnyen hordozható: Sosem készített könnyebben éles, tiszta felvételeket. Az intelligens funkcióknak, például az Intelligens jelenetfelismerésnek és a mosolyfelismerésnek köszönhetően még több vidám pillanatot örökíthet meg 
Gyönyörű portrék egyszerűen 
A barátokról és a családtagokról gyönyörű, mosolygó portrékat készíteni igazán egyszerűvé vált. A továbbfejlesztett arcérzékelési funkció automatikusan elvégzi a fényképezőgép beállítását, ezáltal tiszta, éles eredményeket nyújt természetes bőrtónussal. A mosolyfelismerő funkció automatikusan akkor exponál, amikor a fotóalany mosolyog, így egyetlen boldog pillanat sem vész el.  
Ossza meg a pillanatot 
Töltse fel néhány kattintással kedves emlékeit kedvenc internetes megosztó oldalaira. A kamerába épített PMB Portable szoftverrel a kiválasztott fényképek és videoklipek bármilyen internetre csatlakoztatott számítógépre átvihetők: ez különösen utazás közben praktikus, amikor csak néhány percre ugrik be a legközelebbi internetkávézóba.  
Könnyen kezelhető 
Senki sem akar a különböző gombokkal, menükkel és fényképezőgép-beállításokkal vesződni, amikor éppen egy nagyszerű képet szeretne készíteni. A nagy méretű és jól látható LCD-kijelzőn egyértelmű, a kijelzőn megjelenő ikonok és egyszerű menük segítségével választhatja ki a megfelelő beállításokat. Soha nem volt még ilyen könnyű nagyszerű képek készítése - és igaz ez akkor is, ha Ön még csak most ismerkedik a digitális fényképezéssel.  
Kicsi és könnyű: bárhová magával viheti 
A fényképezőgép könnyedén elfér a zsebében vagy a táskájában. A kisebb méret és súly azt jelenti, hogy mindig készen állhat a különleges pillanatok megörökítésére, legyen bárhol és csináljon éppen bármit.  
Szebb képek, egyszerűbben 
Nem tudja biztosan, hogy melyik kamerabeállítás illik a legtökéletesebben az egyes jelenetekhez ?  Ne aggódjon, a segítség kéznél van. Az optimális végeredmény érdekében az Intelligens automata (iAUTO) üzemmód automatikusan a számtalan felvételkészítési helyzethez igazítja az expozíciós és egyéb kamerabeállításokat.  Így is ismerheti: Cyber shot DSC W 310, CybershotDSCW310, Cyber shot DSC W310, Cyber-shotDSC-W310, Cyber shot DSC-W310, Cyber-shot DSC-W 310

Jelenlegi ára: 18 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-06 05:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése