2017. május 29., hétfő

Kolibree Okosfogkefe - Jelenlegi ára: 37 990 Ft

Dentál higénia – Mi a probléma?
A legtöbb kisgyerek nem szeret fogat mosni. A legtöbb ember (felnőtt és gyerek) nem mossa fogát megfelelő ideig vagy hatékonyan.
A fogorvosok azt javasolják, hogy napont kétszer legalább két-két percig mossunk fogat.
Mi lenne ha a fogkeféd megváltoztatni mindent?
Ha a gyerekeid fogmosási szokásai javulnának azzal, hogy egy oktató fogmosó játékkal játszanának közben, amit kifejezetten a Kolibree számára fejlesztett ki, a világ legnagyobb játékfejlesztője?
Bemutatjuk…
Rabbids Smart Brush – egy új fogmosó játék amit a Kolibree és az Ubisoft közösen fejlesztett ki.
Az új Kolibree fogkefe a világ első elektromos fogkeféje 3D mozgás érzékelővel, hogy a fogmosást egy játékos oktatássá varázsolja. Elegáns és ergonómikus kialakitás minden kézméretre és páratlan könnyűség, mindössze 71gramm.
Indukciós töltés az optimális hatékonyság érdekében.
Még hatékonyabb Bluetooth kapcsolat.
Precízebb, továbbfejlesztett mozgásérzékelés.
3D mozgásérzékelő szenzor, hogy megmutassa, hol jártál már és hol nem.
Egyszerű használat a könnyen vezérelhető gombbal.
Okos és szép
A cserélhető fejek különböző színben érhetők el.
Szónikus vibrációs technológia kíméletesen távolítja el a lepedéket.
A puha lekerekített sörték védik az ínyed.
Élvezetes családi élmény
A Kolibree-vel a felnőttek és a gyerekek is napról napra jobban odafigyelnek a szájápolásra és feljlesztik a fogmosási szokásaikat. A Kolibree játékká varázsolja a fogmosást, tanítja a gyerekeket és megmutatja a felnőtteknek, hogyan legyenek szájhigéniai edzők. Felejtsd el a rendszeres nyaggatást, hogy a gyerekek mossanak fogat. Egy Kolibree fiókkal 5 profilt tudsz készíteni és követheted a folyamatokat. A gyerekek és a szülők versenyezhetnek ki a jobb fogmosó a családban. Mossatok fogat okosabban, valós idejű visszajelzésekkel tableten vagy okostelefonon.
Mókás fogmosás
Az újratervezett Kolibree mobil alkalmazás javíthatja a szájápolási szokásokat gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A gyerekek játszhatnak, gyűjthetnek jelvényeket, pontokat miközben új szinteket ismernek meg.
A felnőttek személyes szájhigéniai edzőt kapnak.
Lehetővé teszi, hogy:
Felvedd és kövesd a fogmosás aktivitást
Lásd a személyes fejlődésed és a családi rangsort
Személyreszabott higéniai tippeket kapj profi fogorvosoktól
Jobban odafigyelj az eddig elhanyagolt területekre
És további más lehetőségek: A Kolibree ingyenes alkalmazás letölthető az App Store-ból és a Google Play Store-ból. iOS 9 és Apple Watch kompatibilis.
Go Pirate!
A Go Pirate! egy ingyenes játék a Kolibree alkalmazásban ami segít a felnőtteknek a gyerekek motiválásában, hogy naponta kétszer legalább két percig mossanak fogat.
A fogkefe kontrollerként működik a játékban, a gyerekek irányítják a kalózt, hogy minél több arany és ezüst érmét gyűjtsön miközben ők fogat mosnak ahogy a játék mutatja nekik.
Akkor nyernek, ha minden területet megfelelő ideig mostak. A helyes fogmosással léphetnek előre a játékban és a családi rangsorban is.
Kolibree Coach
A Kolibree Coach egy személyi követő funkció az ingyenes Kolibree alkamazásban, ami a fogmosási mozgást követi. A 3D mozgásérzékelő szenzorok állapítják meg, hogy a megfelelő területeket, megfelelő ideig és megfelelő mozgással mostad meg. Az eddig soha nem látott személyi edzővel a fogmosás sokkal hatékonyabb, hála a valósidejű visszajelzéseknek amik segítenek a megfelelő pontok mosásában.
Rabbids® Smart Brush
Az új Rabbids® Smart Brush alkalmazás egyesíti a szórakoztató Rabbids játékot a Kolibree elgondolásával, hogy motiválja a gyerekeket az egészséges szájápolásra a játékon keresztül.
A Rabbids® Smart Brush az Ubisoft fura és bolonodos  nyúlai jól ismertek a mókás életükkel. Ez a gyerekeknek szánt innovatív alkalmazás egy oktató eszköz, ami megmutatja a fiatal fogmosóknak a játkon keresztül a helyes szájápolást. Ha a megfelelő területeket a megfelelő ideig mosod, gyorsabban futhatsz a játékban, átugorhatsz akadályokat és beérhetsz a célvonalba és pontokat, jelvényeket gyűjthetsz. Érezd jól magad, miközben a családtagokkal versenyzel.
Ingyenes szállítással. Rendelésre 3-5 munkanap alatt ideér, ha nincs raktáron (erről tájékoztatjuk). További termékeinkért tekintse meg az oldalunkat vagy a profilunkat! A termék higéniai eszköznek minősül, így elállni nem lehet tőle. Garancia természetesen változatlan.  


Jelenlegi ára: 37 990 Ft
Az aukció vége: 2017-06-19 14:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése