2015. december 28., hétfő

Csokoládé-ba mártott szárított banán (1doboz, 3db) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Csokoládéba mártott szárított banán 1 doboz (3db banánt tartalmaz).
Nincsenek hozzáadott színek, ízek, tartósítószerek, vagy cukrok!
100% természetes és 100% finom
Az egész folyamat a jó fajta banán kiválasztásával, ültetéssel, locsolással és természetes trágya alkalmazásával kezdődik.
110 napig kell gondját viselni a banánültetvénynek, amíg azok teljesen beérett, vitaminokban és ízekben gazdag termést hoznak.
Teljesen BIO körülmények között folyik a termesztés. Természetes trágya, földigiliszták, gyomlálás, és laza talaj. Majd meg kell bizonyosodni arról, hogy a banán jó szerkezetű -e, mielőtt a napenergia-dóm (az úgynevezett "Solar Üvegházhatású szárítógép") segítségével megkezdődik a szárítás.
A napenergiával szárított banán jó forrása a magnéziumnak, és kiváló forrása a réznek, amely segít csökkenteni az egyes gyulladásos megbeteged�! �sek kockázatát.
Tanulmányok kimutatták, hogy a banán is segít leküzdeni a depressziót, ugyanis triptofánt tartalmaz, amelyet a szervezet szerotoniná alakít, amitől úgy érzi boldog és nyugodt.
A szárított banán olyan természetes cukrokat tartalmaz, amitől az emberi agy kap egy nagy energialöketet, így célszerű reggeli időben elfogyasztani, hogy segítsen átvészelni a napot.
Hozzávalók: Szárított banán 80%, Csokoládé: 20%
Mennyiség: 1 doboz tartalmaz 3 tasak (3db) banánt
Nettó tömeg: 75 g
Próbálja ki, ilyet még nem evett az biztos! Lepje meg egy-egy kis zacskó thaiföldi banánkülönlegességgel szeretteit, barátait, barátnőit. Biztosan nem ettek még ilyet! Egy igazán ritka kulináris élménnyel gazdagíthatja saját, és/vagy szerettei életét. Az Élet erről szól... minél több dolgot megélni, kipróbálni... adni, boldoggá tenni... és akkor már elmondhatja ma! gáról, nem élt hiába!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-01-17 19:33 . Csokoládé-ba mártott szárított banán (1doboz, 3db) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése