2015. november 25., szerda

Az Oroszlánkirály 3DVD - Jelenlegi ára: 4 189 Ft

A doboz tartalma:
Az oroszlánkirály:
Szimba, az oroszlánkölyök alig várja, hogy király lehessen, ám a trónig vezető út kalandos és meglepetésekkel teli. Hiába veszi körül a csodás afrikai táj és sok-sok hű barát, ha az udvartartásban akad valaki, akinek semmi sem drága, hogy elérje gonosz célját. A száműzött trónörökös szerencsére találkozik Timonnal, a szeleburdi szurikátával meg Pumbával, a széllel bélelt varacskos disznóval, és sok viszontagság után elfoglalja az őt megillető helyet a Büszke Birtok csúcsán. Az időtlen történetet a káprázatos animáció és a felejthetetlen, két Oscar-díjjal – a legjobb eredeti filmzene és a legjobb betétdal kategóriában – kitüntetett muzsika teszi örök élménnyé!
Az oroszlánkirály 2. – Szimba büszkesége:
Kiara, Szimba akaratos leánya beleveti magát a kalandok kellős közepébe – apja vigyázó szemét�! �l távol keresi a kalandot és a bajt. Amikor összetalálkozik Kovuval, aki bosszút akar állni a királyi családon Zordon haláláért, csak Timon és Pumba van a közelben: egyedül ők segíthetnek rajta. De Kiara és Kovu szerencsére rájön, hogy nekik más sorsot szán az élet, és az a dolguk, hogy békét teremtsenek a Büszke Birtokon.
Az oroszlánkirály 3.: Hakuna Matata:
A szavanna legnagyobb meg nem énekelt hősei, Timon és szeles pajtása, Pumba sajátosan mókás nézőpontjából láthatja végre mindenki, honnan jöttek ők, hogyan segítettek Szimbának megmenteni a Szerengetit, és mi is történt valójában Az oroszlánkirály legfontosabb kalandjai során.
Extrák:  
Az oroszlánkirály - Kisfilm - Az oroszlánkirály: Don Hahn és az emlékek - MAGYAR FELIRATTAL 
Az oroszlánkirály 2 - Egyéb - Timon és Pumba rovarhatározója - MAGYAR HANGGAL
Az oroszlánkirály 3 - Kimaradt jelenetek - - MA! GYAR FELIRATTAL
-Egyéb - Mickey-kereső
Hang: magy! ar, angol
Felirat: magyar, angol, angol halláskárosultaknak
Eredeti, nem másolt, új DVD!


Jelenlegi ára: 4 189 Ft
Az aukció vége: 2015-12-15 15:29 . Az Oroszlánkirály 3DVD - Jelenlegi ára: 4 189 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése